El manresà Sebastià Catlla i l'igualadí Albert Torres van participar amb èxit en el Triatló de la Molina, en què van aconseguir la segona i la tercera posició final en la categoria de veterans, respectivament, i la quarta i la cinquena en la classificació absoluta. La prova va ser la segona del circuit català de triatlons de muntanya, puntuable per a la lliga catalana de clubs i per al rànquing autonòmic. Els participants van fer un primer tram de 750 metres de natació, després 20 quilòmetres de BTT i, finalment, 5 km de cursa a peu.

Torres, del CN Igualada, va sortir en la setena posició del tram de natació, va remuntar dues posicions amb la bicicleta i va situar-se com a líder veterà quan faltava l'última part de la triatló. En la cursa a peu va poder mantenir la posició absoluta, però va cedir la primera de veterà davant Catllà, que va aconseguir un temps de 1h25'21", 15 segons més ràpid. El guanyador de la prova va ser Xavier Jové (1h21'05"), seguit d'Albert Soley i Joan Freixa, que van completar el podi. Dani Sánchez, del CN Igualada, va acabar en la 69a posició, millorant tots els pronòstics, ja que no és un nedador.