El Borussia Dortmund va comença la seva primera Bundesliga sense Jürgen Klopp a la banqueta per primera vegada des de feia set anys i ho va fer per la porta gran. Amb el seu substitut Thomas Tuchel a la banqueta del Signal Iduna Park, el Dortmund va golejar al Borussia Mönchengladbach per un contundent 4-0. Els visitants, que la temporada passada van finalitzar tercers a la lliga, es van veure superats des de l'inici pel joc elèctric i incisiu de l'equip del Nord-Westfàlia.

Al quart d'hora de partit Marco Reus, la fidel estrella del Dortmund, va obrir el marcador aprofitant una passada de Kagawa, i només sis minuts després el gabonès Pierre-Emerick Aubameyang va fer el segon. Sense temps per pair els dos cops, el Mönchengladbach va veure com l'armeni Henrikh Mkhitaryan feia el tercer en el minut 33, deixant el partit sentenciat abans del descans. A la represa la festa va continuar a les graderies i dins la gespa, i es que Mkhitaryan va fer el seu segon gol i el quart dels groc, als cinc minuts de joc. Amb aquesta victòria el Borussia Dortmund va mostrar una cara nova, després del decebedor curs passat, en el que van finalitzar setens i van perdre la final de la Copa Alemanya.

Ahir també es va estrenar el Bayer Leverkusen, que va patir per derrotar el Hoffenheim per 2-1. Els visitants van sorprendre en el minut 5 amb un gol de Zuber, i la reacció dels locals va arribar quan el partit arribava al descans, per mitja de Kiessling. El públic del BayArena es va impacientar em la segona meitat, però Brandt va portar la tranquil·litat al minut 71, quan va aprofitar una passada de Mehmedi per situar el definitiu 2-1 en el marcador.

També ahir: Augsburg- Hertha 0-1; Darmstadt-Hannover 2-2; Mainz-Ingolstadt 0-1; Werder Bremen-Schalke 0- 3.