Els dos ciclistes de casa nostra del Team Ecuador que participaven al Tour de l'Ain no van tenir la mateixa sort en la disputa de la darrera etapa de la competició. Mentre que el ciclista navassenc Jordi Simón va aconseguir finalitzar la prova en una meritòria setzena posició final, el de l'Estany Jaume Rovira no va poder acabar la cursa, ja que va haver d'abandonar.

En la jornada d'ahir es va disputar la quarta i darrera etapa de la prova francesa, que tenia un recorregut total de 140,5 quilòmetres entre les localitats de Nantua i Lelex. El francès Pierre-Roger Latour (AG2R La Mondiale) en va ser el vencedor, i Simón va ser dinovè a un minut i 13 segons. Per la seva banda, Rovira va sortir de Nantua amb normalitat, però durant el trajecte va tenir problemes i no va poder finalitzar el recorregut.

La victòria en la classificació general va ser per el també francès Alexandre Geniez (FDJ), que va avantatjar en 3 minuts i 42 segons a Jordi Simón.