El CF Organyà, que enguany militarà a la segona catalana, va disputar al clàssic triangular de la Festa Major, aquest cop contra dos equips de la segona divisió andorrana com el Genlai i l'Extremenya. Dividit en tres partits de 45 minuts cadascun, el primer enfrontament va ser entre els dos conjunts andorrans que va ser guanyat pel Genlai per 2-0.

Tot seguit van enfrontar-se l'Organyà i l'Extremenya i la victòria va ser pels urgellencs per un clar 3-0. Tal i com mostra el resultat final, el partit va ser d'un clar color local i els urgellencs van saltar al terreny de joc amb molta empenta. El domini i les ocasions més clares de gol van ser per la seva banda. Fins i tot n'haurien pogut marcar més però el resultat ja era prou clar.

Així doncs el guanyador final del torneig s'havia de decidir en el darrer partit que enfrontava l'Organyà i el Genlai. Igual que en el partit anterior el domini dels locals va ser molt clar i aquests es van acabar imposant per un contundent 5-2 que els hi donava la victòria final. Després d'aquest triangular el conjunt de l'Organyà disputarà el següent amistós de pretemporada el proper dissabte contra el Sant Julià andorrà.