El Navàs i la Pirinaica van disputar el seu primer partit de pretemporada, que es va acabar decantant cap el cantó manresà. Va ser un matx força travat, amb moltes faltes i en què es va notar la baixa forma física dels dos conjunts.

A la primera part pràcticament no hi va haver ocasions de gol. Els equips intentaven trenar alguna jugada però no estaven gaire encertats i els porters van tenir poca feina. Amb això es va arribar al descans amb el marcador inicial.

A la segona meitat el partit va continuar amb la mateixa inèrcia que que al primer temps. Tot i això, la Pirinaica va avançar-se en el marcador en aprofitar una jugada aïllada. Cànoves va rematar de cap una pilota penjada a l'àrea. A partir d'aquest moment els dos equips van tenir algunes ocasions per marcar, però el poc encert va predominar. Ja entrada la segona meitat es va pronunciar el desgast físic causat pels primers compassos de la pretemporada i els minuts van anar passant sense pena ni glòria fins que l'àrbitre del matx va xiular el final.