L´urgellenca Núria Vilarrubla, de l´equip Cadí Canoë-Kayak, va obtenir la medalla d´or en la prova de C1 de la cinquena i última cita de la Copa del Món d´eslàlom, que es va disputar a la localitat francesa de Pau. Vilarrubla, que en la prova de la Seu d´Urgell va ser novena per culpa d´un error en una porta, es va imposar a la nova campiona del món, l´australiana Jessica Fox, i a l´austríaca Viktoria Wolffhardt, que va ser tercera.

Vilarrubla va ser l´única dels quatre participants del conjunt Cadí que va fer una bona actuació a Pau, ja que l´espanyola d´origen holandès Annebel van der Knijff no es va poder classificar per a la final de C1 i va acabar en la setzena posició. En homes, Jordi Domenjó tampoc va poder arribar a la sèrie pel títol. Pel que fa a la modalitat de K1, la també urgellenca Marta Martínez va tenir el mateix destí que Van der Knijff i Domenjó i no va poder disputar la final.

Pel que fa a la classificació general de la Copa del Món, la millor classificada dels integrants de l´equip de La Seu d´Urgell ha estat Núria Vilarrubla, que ha assolit la quarta posició en la categoria de C1 amb un total de 199 punts. Només l´han pogut superar l´australiana Jessica Fox, nova campiona del món, la txeca Katerina Hoskova, que ha estat segona, i l´austríaca Viktoria Wolffhardt, tercera. En aquesta mateixa modalitat Annebel Van der Knijff ha acabat en la setzena plaça final amb 89 punts acumulats.

En homes, el vencedor ha estat l´eslovac Matej Benus, i Jordi Domenjó ha acabat en 24a posició, just per davant del basc Ander Elosegi, el principal favorit per anar als Jocs Olímpics, que es faran l´any que ve a Rio de Janeiro. Finalment, la modalitat de K1 femenina se l´ha endut l´austríaca Corinna Kuhnle, i Marta Martínez ha acabat en la desena plaça. Ara, el proper repte dels integrants del Cadí és el mundial, que es disputarà del 16 al 20 de setembre a Londres. Aquest campionat determinarà les plaçes de cada país per als Jocs de Rio, on opten a participar Jordi Domenjó i Marta Martínez. Pel que fa a Núria Vilarrubla i Annebel van der Knijff, et fet que que el C1 femení no sigui olímpic els impedirà participar en els Jocs de Rio de Janeiro.