L'atleta cordovesa de l'Avinent Manresa, Maria Dolores Jiménez, va tancar de la millor forma possible la seva participació als mundials de veterans que s'han celebrat en els darrers dies a Lió (França). Tenia ja una medalla de bronze als 1.500 i el darrer dia de competició hi va afegir l'or en els 2.000 obstacles i un bronze en els relleus 4x400, tot dins el grup de 45 anys.

El regsitre de Dolores Jiménez va ser bo, amb uns excel·lents 7'43'' 61 en els 2.000 obstacles que la van impulsar cap el primer lloc, amb una clara diferència pel que fa a la resta d'atletes. En el segon lloc va entrar l'atleta xilena Paola Olivari, que acreditava 7'57''13. Pel que fa al bronze, va ser per a la búlgara Krasimira Chahova que va entrar encara més lluny de Jiménez: el seu temps va ser de 8'15''77.

Dolores Jiménez, entrenada pel manresà Joan Lleonart, va assolir un nou podi, en aquest cas a la prova dels 4x400 metres. Formava part del relleu estatal que va ser bronze amb 4'16''66 que, a més, va aconseguir el nou rècord d'Espanya.

Amb l'or i el bronze assolits en les darreres hores del campionat, Jiménez ha finalitzat el mundial amb tres medalles. L'altra va ser la de bronze, als 1.500 metres.