La fase prèvia de la Lliga Catalana EBA depararà un duel entre el Martorell Solvin i el Physic Igualada, que van quedar enquadrats en el mateix grup, junt amb el CB Quart. Els del Baix Llobregat, que debutaran en competició oficial com a nou equip vinculat de l'ICL Manresa, obriran la primera jornada el 6 de setembre a casa contra el Quart, mentre que els igualadins descansaran.

El torn de descans serà per al Martorell en la segona jornada, mentre que en la tercera tots dos equips s'enfrontaran a les Comes, el dia 19 del mateix mes. Serà una bona prova per als igualadins, que enguany debutaran en aquesta categoria i que s'han reforçat amb Pau Camí i Albert del Hoyo.

La Llosa debuta al seu fortí

Pel que fa als equips que jugaran a Copa Catalunya, i a l'espera que es confirmin els que participaran a la Copa Bages, l'inici de la lliga es produirà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre. La Llosa Artés, que manté la seva columna vertebral, debutarà a casa davant el Minguella. En el mateix grup, també començarà com a local el Sedis Hidrology, que rebrà el Sant Adrià. En l'altre grup el Tenea Esperraguera s'estrenarà davant dels seus aficionats i ho farà contra el Bàsquet Sitges.