Florentino Pérez i Sergio Ramos van comparèixer ahir en un acte celebrat al Santiago Bernabéu per presentar la renovació del defensa andalús fins al 2020. D'aquesta manera van posar fi a mesos de negociacions, durant els quals es va arribar a parlar d'una possible sortida del central al Manchester United. A l'esdeveniment, en què Ramos va estar acompanyat de la seva família i del tècnic Rafa Benítez, Florentino va afirmar que era "un gran dia per a aquest club" en poder anunciar l'ampliació de contracte de l'internacional per tres anys més.

Per la seva banda Ramos, capità del Madrid, va deixar una clara mostra del seu madridisme en un discurs preparat abans de la roda de premsa en l'acte de renovació del seu contracte, en el qual va deixar clar que el seu "cap"i "cor" sempre van estar a la casa blanca tot i el pols de les negociacions estivals per arribar a un acord.

Mancini confirma el fitxatge

El tècnic de l'Inter de Milan, Roberto Mancini, va confirmar la marxa del croat Mateo Kovacic al Reial Madrid després del partit amistós que va enfrontar els italians amb l'AEK d'Atenes. "Hi ha unes regles que posa la UEFA de Fair Play Financer i s'han de respectar. Ho sentim, però és així. La venda de Kovacic i Shaqiri permetrà que puguem fer alguna cosa més endavant", va desvelar l'entrenador italià. Segons el mitjà Rai Sport, el migcampista croat firmarà un contracte per cinc temporades i un salari de 3 milions d'euros anuals, a banda de les diferents bonificacions.