El Reial Madrid va esperar un dia, per deixar el protagonisme desitjat a Sergio Ramos i la seva renovació dilluns, i ahir va fer oficial el fitxatge del centrecampista croat de l'Inter de Milà Mateo Kovacic, de 21 anys, que reforça la zona ampla de l'equip de Rafa Benítez. El balcànic, que serà presentat avui a la una del migdia a la llotja d'honor de l'estadi Santiago Bernabéu, va disputar 44 partits amb el seu anterior equip i va anotar un total de 8 gols.

Una de les raons de la sortida de Kovacic de l'Inter, que cobrarà uns 35 milions d'euros per l'operació, és la necessitat dels llombards de vendre per equilibrar el seu compte d'explotació i no incomplir la norma del joc net financer que exigeix la UEFA.

Excés de població

L'arribada de Kovacic significa una quantitat important de jugadors al centre del camp. El Madrid encara no s'ha desprès de Lucas Silva, que és transferible per a Benítez, ni d'Illarramendi, que no compta. De jugadors que aspiren a la titularitat hi ha Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Isco i James Rodríguez. Si Benítez utilitza el 4-3-3, amb Bale, Benzema i Cristiano al davant, hi haurà poc lloc per a tanta arribada.