Amb les revisions mèdiques de cada pretemporada, s'ha encetat la feina al Cadí La Seu, que repeteix presència a la Lliga Femenina, en la qual l'any passat va assolir la millor classificació de la seva història, el quart lloc, com a participant en la màxima categoria.

La jugadora sèrbia Aleksandra Stanacev, una base amb una gran visió de joc, de 20 anys i 1,63, arriba del Conquero Huelva i ha completat la plantilla urgellenca, que tindrà a la banqueta Joan Carles Pié. Pel que fa a l'altra base de l'equip, és Berta Chumillas, que ha arribat del Bembibre. En la posició d'ala hi ha la continuïtat de Tània Pérez i la de Marta Montoliu. Les jugadores que s'ha incorporat són Belén Arrojo (del Mann Filter de Saragossa), Mireia Vila (Ferrol) i Andrea Vilaró (Al-Qazeres), que està en ple procés de recuperació de la lesió del mes de febrer als lligaments encreuats i al menisc. Es troba en mans del fisioterapeuta del club de la Seu, Xavi Calm, i del preparador físic, Bernat Canut.

Quant a les pivots, seguiran a l'equip la internacional Laura Gil i la jugadora gironina Georgina Bahí. Els fixatges són els de Tamara Abalde i Carla Escuert, que procedeix de l'Abda Avilés de la Lliga Femenina-2.