La migfondista manresana del CAM Avinent, Alba Gallardo, es va imposar amb autoritat a la Cursa Urbana de Flix, disputada durant els actes de festa major d'aquesta població del nord de la comarca de la Ribera d'Ebre. La prova tenia un recorregut pels carrers de Flix de 3.600 metres i Gallardo es va endur el triomf amb un temps final de 13'37'' i un avantatge de 10'' pel que fa a a la segona classificada, que va ser Mireia Guarner, de l'AA Catalunya. La tercera posició va ser per a l'atleta Paula Hritiuc (Futbol Club Barcelona).

Albert Torres, esportista del CNI Bests-L'Obrador d'en Pallarès, es va classificar com a segon absolut i primer màster al duratló que es va celebrar a La Secuita. que és un municipi del Tarragonès. Hi havia tres segments a la cursa: 4 km de cursa a peu, 16 en BTT i, finalment, 2,5 més corrent. Torres va acabar segon amb 1'00''04',' a mig minut de David Lascorz, amb qui va tenir una dura pugna. Per part del CNI, Dani Sánchez va ser 30è absolut (el 14è màster) i el 43è de la general va ser Albert Hurtado.