El Club Manresa FS, que serà un any més a la Segona Divisió B, va encetar ahir els entrenaments en una jornada amb reunió dels jugadors i tècnics amb el president del club, Antoni Coma, abans de la primera sessió, a les sis de la tarda, al pavelló del Pujolet.

L'equip viatjarà avui a Encamp (Andorra), on romandrà fins al proper diumenge per fer l'estada de preparació, que inclourà diverses sessions físiques, tàctiques i de criogènia, que consisteix a aplicar gel a les cames per recuperar-se dels esforços. La feina es reprendrà al pavelló del Pujolet, on el proper divendres dia 28 es farà el partit de preparació, a les 20.30 hores, en el marc del 37è Trofeu Les Codines. L'oponent serà el Cangas de Santa Coloma de Primera Divisió. El dia 30 visitaran el Solsona; el 2 de setembre, l'Abrera; el 6, el Canet de Mar i el 9, el Centelles, abans de començar la lliga el dissabte 12 al Pujolet davant el Barceloneta Futsal.

El tècnic dels manresans, Jordi Rozas, que ja es va fer càrrec dels del Pujolet en l'anterior campanya, comenta que "tenim una plantilla bastant renovada, ja que he volgut donar un aire nou a l'equip i he apostat per tres jugadors joves, com Tanti, Isaac i, sobretot, Lavado". Sobre les aspiracions de l'equip la propera temporada, Rozas creu que "el nivell de la categoria ha pujat, però penso que, si fem les coses bé, podem aspirar a les posicions capdavanteres de la classificació".