Pedro Rodríguez va fer ahir al migdia el seu primer entrenament amb el Chelsea després que el conjunt anglès i el FC Barcelona fessin oficial allò que ja se sabia des del dia anterior, que el canari estarà a les ordres de Jose Mourinho per un període de temps que cap de les dues bandes no va especificar, però que pot ser de tres temporades. Al final, els anglesos paguen 27 milions d'euros fixos i tres més en variables, la qual cosa assoleix els 30 milions que reclamava l'entitat blaugrana.

La intenció de Jose Mourinho és que el jugador, que deixa el Barça després de guanyar vint títols des del 2008, pugui debutar en el partit que el Chelsea disputarà diumenge a dos quarts de tres de la tarda al camp del West Bromwich Albion. Els blues necessiten la victòria, ja que han arrencat a la competició amb un empat i una dura derrota contra el Manchester City, a més de tenir problemes interns entre el tècnic i el cos mèdic, la qual cosa ha fet que es posés en dubte l'anteriorment inqüestionable figura de Mourinho.

Record per al Barça

Pedro no va fer ahir declaracions a cap mitjà, però sí que va canviar la seva fotografia al compte de Twitter i hi va incloure un missatge. En la imatge, apareix amb una samarreta de color blau, que no és la del Chelsea, amb el perfil, al fons, dels vint títols aconseguits vestit de blaugrana i els dos amb la selecció. El missatge va ser: "feliç, ja sóc jugador blue! Gràcies a tots i en especial al Barcelona per permetre'm arribar fins aquí".