La nova temporada de futbol comença a rodar aquest cap de setmana per als equips espanyols amb l'inici de la Lliga i el nou repartiment dels drets televisius ha fragmentat les cadenes que emeten les diferents competicions.

A continuació es detalla on es poden veure les diferents competicions a la televisió la temporada que ve.

Primera Divisió

- La plataforma de televisió de pagament Movistar +, que va comprar els drets per 600 milions per a aquesta temporada, emetrà nou dels deu partits de futbol de cada jornada, que es veuran en els canals Canal + Liga, Canal + Lliga 2 i per a la trobada més important -diumenges a les 21 hores- ha creat el dial Canal + Gran partit, gairebé sempre amb el Reial Madrid o el Barcelona com a protagonistes.

Vodafone, Orange i Telecable (a Astúries) han arribat a acords per emetre els partits d'aquesta competició.

- El partit en obert l'emetrà TVE, que ha adquirit els drets, i habitualment serà els dissabtes a les 18:15 hores i sense equips involucrats en competicions europees.

- Els resums en obert de totes les jornades de Lliga també els emetrà en exclusiva TVE, però sempre després de l'últim partit de la jornada. La resta d'operadors no podran accedir als estadis per gravar imatges pròpies.

Segona Divisió

Movistar + emetrà en exclusiva els onze partits de cada jornada de la temporada de Segona Divisió a través de Canal + Lliga 2.

Copa del Rei

- TVE oferirà un parit en obert a la setmana en segona selecció, i la resta de trobades dels oferirà Movistar +, així com les operadores Vodafone, Orange i Telecable, amb qui ha arribat a acords per oferir-los.

- La final de la Copa del Rei l'emetrà en obert Mediaset.

Champions League

- Antena 3 ha adquirit els drets per retransmetre en obert el partit que triï dels dimarts. Aquest any podria haver fins a cinc representants espanyols: Reial Madrid, Barcelona, ??Atlètic de Madrid, Sevilla i València. A Catalunya també l'oferirà TV3.

- Els drets de pagament de la Lliga de Campions els ha adquirit Mediapro, que emetrà la competició a través del seu canal Bein Sport, que ha posat en marxa aquest mes després d'aconseguir un acord amb Atresmedia per extingir anticipadament el contracte de lloguer de la freqüència que ocupava Gol T, que finalitzava el 31 de desembre d'aquest any.

Aquest canal, propietat a mitges amb Al Jazeera, es podrà veure a les plataformes Vodafone, Orange i Telecable. També es podrà veure a TotalChannel, la plataforma d'internet de Mediapro.

Europa League

- Aquesta competició no es veurà en obert aquesta temporada, ja que només ha adquirit els drets d'emissió Bein Sports. Igual que amb la Champions, podrà seguir també a Vodafone, Orange i Telecable.

Lligues europees

- Tant Movistar + com Bein Sports retransmetran les principals lligues europees com la Premier anglesa, el Calcio italià o la Bundesliga alemanya, que podran contractar-se en les operadores de pagament ja esmentades.

Selecció espanyola

- Les trobades classificatoris per a l'Eurocopa de França de 2016 i per al Mundial de Rússia de 2018 els emetrà TVE, que ha adquirit els seus drets.

- Els partits amistosos de "La Roja" es podran veure a Mediaset.

- Movistar + oferirà en exclusiva les eliminatòries de les seleccions europees.