Setze dels disset cicloturistes de la Catalunya Central participants a la divuitena edició de la clàssica París-Brest-París, una marxa que no és competitiva i que disposa de 1.230 quilòmetres de recorregut, han acabat la prova. Hi prenen part uns 6.000 cicloturistes, de 50 estats diferents, que tenen 90 hores com a temps màxim per completar la marxa, que se celebra cada quatre anys. Francesc Porta, manresà de 68 anys resident a Les Brucardes, ha aconseguit finalitzar l'onzena PBP. Porta és actualment president

del Randonneurs Catalunya i és el representant de l'estat espanyol de l'Audax Club Parisien (l'entitat que organitza la PBP) , i responsable de gestionar i coordinar els Brevets de Randonneur Mondiaux. El temps que va fer va ser de 82 h 56'.

Encara que no hi ha vencedors, i tots els que finalitzen tenen el seu diploma de reconeixement, el que primer va arribar enguany va ser l'alemany Bjönr Kenhard, que va fer un temps de 42 hores i 26 minuts, a una mitjana de 28,9 km per hora. Dels 62 cicloturistes de Catalunya que hi van acudir en aquesta ocasió, el més ràpid va ser un corredor de Cassà de la Selva, Xavier Sala Garcia, amb un temps de 58 hores i 30 minuts, mentre que l'única catalana, Roser Flavia, de Sant Feliu de Llobregat, va invertir-hi 86 h 32'.