El Club Atlètic Manresa, l'entitat organitzadora de la 12ena edició dels 10 quilòmetres urbans de la capital bagenca, ha obert el període d'inscripció a la prova, que es durà a terme el diumenge 25 d'octubre.

Per tal que tots aquells que vulguin participar a la cursa puguin formular l'inscripció, cal adreçar-se de forma presencial a la botiga Esports Sagi i a la seu del CA Manresa, o bé per internet, a les direccions www.cx10kmanresa.orgi www.championchip.cat. L'últim dia per apuntar-se és el dijous 22 d'octubre. Els preus són de 14 euros si es vol llogar un xip i de 12 si es disposa d'un xip propi. La participació està limitada a un màxim de 950 corredors.

La prova manresana es posarà en marxa a les 10.30 del matí des del passeig de Pere III, i mitja hora abans, cap a les 10 hores, es donarà el tret de sortida oficial a la novena edició de la Cursa Urbana de Promoció, en la qual només podran participar nens i nenes nascuts l'any 2002 i posteriors i que tindrà un preu de 2 euros l'inscripció.

L'any passat, els 10 km de Manresa van tenir un 815 inscrits, dels quals els manresans David Martínez i Meritxell Calduch van ser els més ràpids en categoria masculina i femenina respectivament.