El Bayern de Munic es va imposar ahir a domicili al Hoffenheim (1-2), en un partit en el qual va estar contra les cordes, primer en encaixar l'1-0 als nou segons de l'inici i després havent de jugar més d'un quart d'hora amb deu homes per l'expulsió del defensa Jerome Boateng en el minut 73. L'expulsió de l'internacional, per una mà dins l'àrea que va implicar la seva segona targeta groga, hauria pogut tenir repercussions més greus, però el Hoffenheim va desaprofitar l'oportunitat de marxar en avantatge amb un penal, ja que Jan Polanski va estrellar la pilota al pal. En tot cas, l'equip de Hoffenheim ho va tenir tot per guanyar, des del gol matiner que li va permetre replegar-se a darrere i tancar espais al Ba-yern i esperar ocasions al contraatac.

Guardiola va fer un sol canvi respecte a l'equip que la setmana passada havia golejat a casa l'Hamburg (5-0), va incloure en l'onze inicial Mario Götze en lloc del polonès Robert Lewandowski. En la primera jugada del partit el Hoffenheim va sorprendre el Bayern i, després d'una errada de l'austríac David Alaba, va obrir el marcador gràcies a Kevin Volland, que va marcar en el seu primer contacte amb la pilota i va igualar el gol més ràpid de la història de la Bundesliga. El Bayern tenia la pilota però les arribades no eren freqüents. Exceptuant una rematada del brasiler Douglas Costa, des d'un angle difícil, i un cop de cap de Müller, en el minut 33, no es podia parlar d'ocasions.

Però la insistència dels bavaresos amb la circulació de la pilota, les incursions de Costa i l'holandès Arjen Robben per les bandes i la rotació permanent de Götze i Müller en el centre de l'atac van acabar donant els seus fruits. L'empat va arribar en el minut 42 quan Müller va marcar amb la cuixa, després d'una centrada de Costa des de l'esquerra, que havia estat interceptada a mitges pel porter Oliver Baumann.