El pilot santfruitosenc David Checa, amb els francesos Kenny Foray i Mathieu Gines, els actuals campions del món del conjunt Yamaha GMT94, van aconseguir ahir la victòria en les 8 Hores d'Oschersleben, la tercera de les quatre proves puntuables per al Campionat del Món d'enguany. No va ser fins a l'última hora quan Kenny Foray va poder passar davant dels líders del campionat, els integrants del conjunt Suzuki Endurance Racing Team, i va donar a la seva formació el primer triomf d'aquesta temporada.

D'aquesta manera, a Suzuki pilotada per Anthony Delhalle va entrar a l'última hora de la prova davant de l'equip Yamaha, però Foray el va superar i va anar mantenint una diferència que va baixar dels trenta segons als divuit finals que li van acabar donant la victòria. A més de Delhalle, l'equip Suzuki era format per Vincente Philippe i Etienne Masson. El tercer lloc va correspondre a un altre conjunt de Yamaha, el Monster Energy, amb l'espanyol Iván Silva, Broc Parkes i Sheridan Morais.

La victòria d'ahir al traçat d'Oschersleben serveix al conjunt Yamaha per reduir mínimament la diferència respecte de Suzuki abans de l'última prova del campionat, el Bol d'Or, que tindrà lloc el proper 20 de setembre al circuit Paul Ricard. Abans es van disputar les 24 Hores de Le Mans i les 8 Hores de Suzuka.