El FC Barcelona s'ha imposat aquesta vegada a l'Athletic Club, el seu primer triomf en els tres partits que ha enfrontat als dos equips en tant sols nou dies, gràcies a tenir les idees més clares en el seu joc, el gol de Luis Suárez que ha decantat el partit i el cansament acumulat pel conjunt blanc-en el seu quart partit en deu dies (0-1).

El triomf blaugrana ha arribat en una jugada que sol donar grans beneficis als de Luis Enrique, una pilota llarga d'Iván Rakitic cap a Jordi Alba entrant per la seva banda i rematada inapel·lable de Luis Suárez a l'àrea petita. Era el minut 54. Sis minuts després, Sergi Roberto, actiu pel seu banda, a punt va estar de sentenciar el xoc, però el seu bon xut, després bona jugada entre Rafinha i Messi, s'ha estavellat al travesser.

La victòria ha estat més que complicada, ja que s'ha viscut un xoc de més exigència física que de joc i sobreposant-se a dues circumstàncies que no solen donar-se: dues lesions, de Dani Alves i Sergio Busquets, i l'error en un penal de Leo Messi, a qui Gorka Iraizoz l'ha ha parat una falta màxima.

Amb aquesta parada, el porter navarrès ja pot presumir d'haver aturat un penal tant a Messi com a Cristiano Ronaldo, tots dos amb 0-0 al marcador.