El Santpedor, que només portava tres dies d'entrenaments, va donar la sorpresa i es va imposar per 2-1 a un Centre d'Esports Manresa que li treu dues categories (els santpedorencs jugaran a Tercera Catalana i els manresans a Primera).

En la primera meitat del partit hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, però malgrat això els santpedorencs van aconseguir avançar-se en el marcador mitjançant un gol de Vilalta al minut 41. Era el 1-0, un resultat que es va mantenir fins a la mitja part de l'enfrontament.

En el segon temps els manresans no van tardar a reaccionar i van igualar l'electrònic al minut 47 gràcies a una diana de Mario. Però els locals van mantenir el seu alt nivell de joc i van poder tornar a marcar en el 68, quan Uri va establir el 2-1. A partir d'aquí, els jugadors visitants es van llançar a buscar l'empat davant uns locals que començaven a notar el cansament. Al final els manresans no van trobar porteria i el marcador no es va moure, i van donar d'aquesta manera el triomf a l'equip santpedorenc. El proper partit del Santpedor serà dilluns, quan visitarà el camp de l'Olesa de Montserrat en un matx que es jugarà a partir de les 21 hores. Per la seva banda, el Manresa torna a jugar avui, i rebrà l'Espanyol juvenil a les 19.30 h.