El nedador de Sant Vicenç de Castellet Jordi Romero va ser el més ràpid en completar els mil metres de l'edició d'enguany de la travessa de l'estany de Puigcerdà, que va incloure un total de 81 inscrits.

La prova, que organitzava la secció de natació del Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport de l'Ajuntament i la Diputació de Girona, es va poder disputar sense cap problema malgrat les fortes tempestes que hi va haver a la capital cerdana durant el dia d'ahir.

Com cada any, la Travessa de Puigcerdà es dividia en dos grups: per una banda el dels federats, que enguany complia la dissetena edició; i per una altra els nedadors populars, que van completar l'edició número 30.

Romero, del CN Castellet, va ser el millor de la categoria federada, que es va iniciar a dos quarts de cinc de la tarda i hi van participar un total de 46 inscrits. El santvicentí va fer un temps de 10.23 i va avantatjar en sis segons el segon classificat, Albert Parreño (CE Mediterrani), i Raúl Torres (CN Granollers) va completar el podi. En categoria femenina la guanyadora va ser Anna Godoy (CN Barcelona), amb un temps de 10 minuts i 44 segons. Segona va ser Laia Perea (CN Sabadell) i tercera Anna Diago (CE Mediterrani).