L'Avià, equip de Primera Catalana, va golejar al Gironella, de Segona, en el partit amistós que es va incloure dins els actes de la Festa Major de Gironella. Els avianesos van demostrar que estaven molt més rodats i tenien un ritme superior, fet que els va permetre tenir gairebé sempre la possessió de la pilota per construir les jugades ofensives, cinc de les quals van acabar amb gol.

Els visitants van aprofitar la seva alçada i velocitat per crear perill, i tot i dominar la pilota, les seves accions més perilloses van arribar en jugades molt directes. Als deu minuts de joc va arribar el primer gol, quan Guijarro va enviar un xut des del mig del camp que va sorprendre al porter dels locals. Els visitants van ampliar el seu avantatge abans del descans, amb una falta que Esteve va centrar a l'àrea, no va trobar rematador i la pilota va acabar al fons de la xarxa.

A la represa la dinàmica es va mantenir, amb els locals creant alguna ocasió de perill en jugades aïllades. L'Avià va controlar en tot moment el joc, i quan només feia dos minuts que els jugadors tornaven a estar sobre la gespa Esteve va fer el 0-3, el seu segon gol. Ezzejjari va fer el quart un minut després d'entrar al camp, i es va retirar poc després lesionat. En el seu lloc va entrar Oriol Martínez, que amb només 17 minuts de joc en va tenir prou per fer un gol, el cinquè i definitiu dels avianesos, i acabar expulsat per doble amonestació, en un matx tranquil per l'Avià.