La Balconada va acabar aconseguint el primer premi al triangular d'Oló després d'haver guanyat al Moià i empatat amb l'Oló. Els de la capital del Moianès, d'altra banda, van quedar segons en superar a l'equip amfitrió.

El primer partit el van disputar l'equip manresà i el Moià i va començar força igualat. Tot i això, la Balconada aviat es va fer amb el domini del partit i amb dos gols va deixar el partit gairebé sentenciat. El Moià, però, no es va rendir i va anar guanyant terreny fins el punt d'escurçar distàncies en el marcador i estar a punt d'aconseguir l'empat.

El segon partit, entre l'Oló i el Moià, va estar molt disputat, tot i que els visitants tenien més la iniciativa de la pilota i arribaven amb més perill a la porteria. Els locals van aguantar fermament en defensa i semblava que el partit acabaria en empat sense gols, però als últims 5 minuts del matx el Moià va estar més encertat de cara a porteria i amb dues jugades ben trenades va ser capaç de posar-se 0-2 i endur-se la victòria.

Finalment, el tercer partit el van disputar l'Oló i la Balconada. Només començar el matx, els amfitrions es van avançar en el marcador. A partir d'aquest moment els manresans ho van intentar i al quart d'hora van tornar a establir les taules. La resta del partit va estar molt igualada, amb ocasions pels dos equips, tot i que les arribades amb més perill venien del cantó visitant. Tot i això, ni un equip ni l'altre van ser capaços de tornar a alterar el marcador i el conjunt Manresà es va fer amb el trofeu del triangular.