En poques hores de diferència, en una mateixa jornada, l'atleta de l'Avinent Manresa, Alba Gallardo, es va anotar dues victòries a les proves urbanes que va disputar, La migfondista es va imposar al matí en la Cursa Urbana d'Ascó, i més tard, al vespre, ho va fer a la Milla Urbana qie es disputava a Tivissa. Les dues poblacions estan a prop i pertanyen a la mateixa comarca, la Ribera d'Ebre.

En la prova d'Ascó, i corrent la distància de 2.800 metres, l'atleta del CAM es va imposar amb temps de 9'06'' deixant en el segon lloc la tarragonina Mireia Guarner, que és de l'AA Catalunya, qui va assolir un registre de 9'08'', ocupant el tercer lloc de la classificació la lleidatana Meritxell Bonet que va registrar el crono de 9'23''. A la Milla Urbana de Tivissa, Gallardo es va endur el triomf absolut a la prova que tenia els corresponents 1,609 metres de la distància. El temps de la bagenca va ser de 5'33'' i va deixar en segon lloc a Paula Hritiuc, del Barça, i la tercera va ser Ainhoa Puentes, de l'Atletisme Terres de l'Ebre.

Gallardo està aconseguint, en els darrers dies, uns gran resultats. En la cursa de Flix també va ser la primera classificada en la prova de 3.600 metres per la localitat i el seu temps final en aquella ocasió va ser de 13'37''.