El Borussia Dortmund es va situar líder de la lliga alemanya en aconseguir el seu segon 4-0 en dos partits. Aquest cop va ser a domicili amb el modest Ingosltadt, acabat de pujar a la màxima categoria per primera vegada a la seva història, com a víctima. L'equip ahir local, patrocinat per l'automobilística Audi, però, havia començat bé la lliga la setmana anterior, amb un triomf al camp del Mainz, i s'esperava més resistència per la seva banda. El Dortmund, en canvi, sembla que ha notat positivament el canvi d'entrenador i l'arribada de Thomas Tuchel, ja que entre setmana, a la competició europea, també va fer quatre gols al camp de l'Odd Greenland noruec.

Ahir, després d'unes quantes errades, es va avançar en el marcador amb un gol de Matthias Ginter al minut 11. D'aquí fins al final, tot ja va ser una passejada. Quatre minuts més tard, Marco Reus transformava un penal i, en els darrers cinc minuts, Kagawa i Aubameyang van establir el 0-4 definitiu.

El Mönchengladbach, cuer

No ha començat tan bé la lliga, en canvi, l'altre Borussia, equip que enguany juga la fase de grups de la Lliga de Campions. Ahir va caure a casa contra el Mainz per 1-2. el jugador cantàbric Jairo va avançar els visitants al minut 42. Patrick Herrmann va empatar el duel minut 54 i, onze minuts abans del final, Clemens va anotar el gol de la victòria visitant.