L'equip juvenil de l'Espanyol, entrenat pel surienc David Gallego, es va emportar la victòria ahir del Nou Estadi del Congost en imposar-se al primer equip del Centre d'Esports Manresa. El matx va ser molt disputat, amb un ritme alt per part dels dos conjunts -tot i que els blanc-i-blaus estaven més rodats- i amb una part per cadascun. Els barcelonins van aconseguir el mateix resultat que fa unes setmanes contra el juvenil del club manresà.

La primera ocasió del partit la va tenir el local Vicente, en el minut 8, quan va driblar el porter però la seva rematada va sortir massa creuada. Al 26 Maturana va tornar a avisar amb un xut llunyà que va sortir arran del pal. El matx era ple d'alts i baixos, sense que cap equip en tingués el control, amb els manresans monopolitzant les ocasions de perill. La més clara va arribar a la mitja hora de joc, quan Noah va enviar una rematada de cap a fora, però fregant el travesser. Abans del descans, Vicente va fer lluir al porter Chus, que va salvar als de Gallego.

A la represa el partit va continuar equilibrat, però amb les ocasions pels blanc-i-blaus. Al 51 Campuzano va provar sort des de la frontal amb un xut que va posar en problemes a Baquero, en el 73 ho va tornar a provar amb una falta directe que el porter del Manresa va enviar a córner. En el llançament des de la cantonada el mateix Campuzano va engaltar un xut que Manchón va desviar per despistar el porter i fer pujar el primer i únic gol al marcador. Els manresans van buscar l'empat i va estar a punt d'arribar en una acció de Mario al 87, quan va aprofitar una indecisió del porter Frías. En el darrer minuts els manresans van reclamar un penal per unes mans.