El CF Igualada es va imposar ahir amb claredat al Balaguer en un duel entre dos equips de Primera Catalana. Abans de l'inici del matx, que coincidia amb la festa major de la capital anoienca, es va dur a terme la inauguració la renovació de la gespa i les banquetes de les Comes. La sacada d'honor va ser a càrrec de Marc Castells, l'alcalde d'Igualada.

El partit es va iniciar amb un clar domini dels jugadors visitants, que es van avançar molt ràpidament en el marcador, al minut 4, gràcies a un xut de falta de Miquel Aguila que va entrar per l'escaire de la porteria local. Tot seguit, esperonats pel gol que acabaven de marcar, els balaguerins van jugar els seus millors minuts de tot el partit, però no ho van saber aprofitar i van ser els igualadins els que van marcar mitjançant Frank Martínez, que va posar l'empat a un en el minut 15. Llavors els locals es van fer amb el control del centre del camp i van aconseguir avançar les línies. Gràcies a aquesta situació va poder arribar el 2-1, que va fer Francesc Arévalo al minut 32. En veure's un gol per darrere en el marcador, els visitants van anar a per totes a buscar l'empat i van estar a punt d'aconseguir-ho, però el xut que va intentar Jordi Clivillé va sortir molt per sobre de la porteria de l'Igualada. Es va arribar a la mitja part amb el mínim avantatge del conjunt local per 2-1.