El Nàstic de Tarragona va tornar a Segona Divisió A amb un empat que poca gent al Nou Estadi esperava cinc minuts abans del final. L'Albacete guanyava per 0-2. amb anotacions d'Edu Ramos i de Rubén Cruz, de penal. A més, els catalans actuaven amb un home menys, per l'expulsió del porter Manolo Reina. Però Xavi Molina, al minut 87, i Marcos de la Espada, de penal, set minuts després d'arribar al noranta, van rescatar un punt per a l'equip de Vicente Moreno. Després de la derrota de dissabte del Llagostera, avui serà el torn del Girona, que debuta a San Mamés contra el Bilbao Athletic a les nou de la nit.

Molts gols a Sòria

De moment, el primer líder de la categoria és el Numància, que li va clavar un espectacular 6-3 al Tenerife, en un partit que els canaris guanyaven per 1-2 a la mitja part. En la resta de partits de la jornada, la Ponferradina va superar per 2-0 un Elx en què va jugar el porter manresà Pol Freixanet. L'altra victòria va ser per a l'Almeria de Sergi Barjuán, que va veure com el Leganés estava a punt de remuntar-li un 3-0. Finalment, va vèncer per 3-2. En la resta de partits hi va haver empats a gols. El favorit Saragossa va igualar a un al camp del Mirandés i en la tornada del Carlos Tartiere a Segona, l'Oviedo va empatar a dos amb el Lugo. Els asturians van remuntar dos cops.