Gerard Piqué va atendre ahir els mitjans de comunicació abans d'iniciar la seva participació en l'European Poker Tour que aquests dies se celebra al Casino de Barcelona, i va assegurar que "guanyar la lliga no dependrà del nivell dels àrbitres", i va afegir que aquests "són 100% imparcials". El central català, sancionat amb quatre partits després de la seva expulsió en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, va explicar que se sent "optimista" pel que fa al recurs presentat pel Barça, i va afirmar que confia que "es pugui reduir la sanció", ja que "és difícil no poder ajudar l'equip. Ara em toca continuar treballant per quan sigui l'hora de tornar a jugar".

D'altra banda, la premsa de la capital catalana començar a citar els possibles substituts de Pedro, amb l'ucraïnès Andriy Yarmolenko i Nolito com a principals candidats. El primer és un futbolista de 25 anys del Dinamo de Kíev, club en què es va formar i on fa vuit temporades que juga. Nolito és un vell conegut de l'afició blaugrana, i després de sortir del Barça B va passar pel Benfica i el Granada, i després al Celta, on ha explotat. Tot i que des del club s'afirma que no hi haurà més incorporacions, s'apunten aquests dos noms per al mercat d'hivern.

Bartomeu frena els rumors

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va sortir ahir a desmentir els rumors que situen Neymar al Manchester United. Bartomeu va assegurar que el brasiler no es mourà del club blaugrana i que en els pròxims mesos es tractarà la seva renovació. Des d'Anglaterra van assegurar que el conjunt de Louis van Gaal ja preparava una oferta de 32 milions d'euros: 225 de clàusula de rescissió i impostos, i 100 de sou per al jugador durant les cinc temporades que hauria tingu de contracte el brasiler.