El 37è Trofeu les Codines és de nou un punt d'inflexió per al Club Manresa Futbol Sala, i aquesta nit (20.30 hores) hi haurà el seu partit de presentació davant de l'afició. Els jugadors de Jordi Rozas tindran un oponent d'alçada en aquest test de pretemporada, el Catgas de Santa Coloma, l'antic Marfil, que arriba amb una plantilla carregada d'uns elements de molt talent, entre ells el manresà Carles Corvo.

Aquesta és la tercera edició, de forma consecutiva, en què que hi haurà de convidat un equip de la Primera Divisió al Trofeu les Codines. Fa dues temporades va ser l'equip de l'Uruguay Tenerife i, l'any passat, l'equip balear de l'AE Palma.

A més de Corvo, que ha arribat al Catgas procedent del Jumilla, hi ha aquests reforços al Catgas: Pablo del Moral (Benfica), Fabián Robledo (Jaén), Esteve Plana (San Vicente) més l'Eric Pérez i Javier Rangel, que pugen del seu filial. Els que continuen a la plantilla són Dani Salgado, Rubén, Adolfo, Sepe, Andresito, Abraham, Rafa López i Dídac. L'entrenador colomenc és Xavier Passarrius, que va tenir com a ajudant Rozas fa dos anys.