Cent-cinquanta inscrits, entre adults i infants, van participar en la que va ser a la quarta edició del Duatló de Muntanya del Port del Comte, que es va tancar amb un gran èxit en l'estació d'esquí de la Vall de Lord, que és al municipi de la Coma i la Pedra.

La cursa va començar a l'hora en punt prevista, les 9 del matí, i es va tancar a dos quarts de dues de la tarda i sense que hi hagués ni accidents ni incidents. El primer que va creuar la meta al Port del Comte va ser el corredor local, de Sant Llorenç de Morunys, Ricard Quiroga, que va fer un temps de 2 hores 01' 03'' per completar el recorregut a peu i en bicicleta. En segona posició es va situar Manel Jesús Moreno, que va aconseguir un registre superior, en 2'09''. Es va completar el podi en la categoria masculina amb Oscar Carrasco, el qual va arribar a 9'13'' de marge del vencedor absolut. En la categoria femenina, va repetir triomf qui ja s'havia adjudicat el duatló de fa un any, la terrassenca Teresa Pons, qie va aconseguir l'aturada del cronòmetre a 2 hores 34'06''. La segona classificada era Elisabet Mendoza a 7'13'' de la primera, i en tercer lloc es va col·locar Gemma Hornero, a 1h 01'20''. La prova es va convertir en un duatló dels més durs del panorama nacional amb uns 1.600 metres de desnivell positiu i pujant, en BTT, al Pedró dels Quatre Batlles (2.388 m).