El Centre d'Esports Manresa i el CF Igualada es troben demà en el matx de festa major que tindrà lloc al Nou Estadi, des de les 18.30 hores. Ambdós equips repetiran en la Primera Catalana, si bé tampoc no coincidiran enguany, atès que són en grups diferents.

La pretemporada del Manresa haurà tingut un total de 8 partits. Avui l'equip de Dani Andreu juga al camp del Bellavista Milán (19 h), equip de les Franqueses del Vallès. De les sis proves que han fet fins ara els blanc-i-vermells, tres s'han saldat amb derrotes: per 1-0 davant la Muntanyesa de Tercera Divisió, per 2-1 contra el Santpedor i per un 0-1 amb l'Espanyol juvenil. Amb el Santfeliuenc es va empatar (3-3) i les victòries van ser amb el Caldes (2-o) i amb l'Olímpic Can Fatjó al qual es va golejar per 6-0, amb cinc dianes a càrrec de Noah.

L'Igualada, per la seva banda, ha empatat amb l'Avià (1-1), amb el Mollerussa (0-0) i ha derrotat per 5-1 l'Òdena i per 3-1 el Balaguer. L'Avià també clourà els partits de preparació demà, tot rebent al CE Sallent a partir de les 18 hores.