L'Espanyol es va quedar sense ni un punt de botí al Madrigal, on va anar al davant al marcador dues terceres parts del partit. L'equip es va fondre en el tram final, primer tocat pel gol de l'empat assolit per Soldado i, a les acaballes, trencat pels gols del local Bakambo que van deixar un 3-1 engruixit pels mèrits periquitos.

El partit no podia començar de millor forma per a l'Espanyol que es va avançar als 6 minuts gràcies a l'oportunisme de Caicedo; el de l'Equador va buscar l'esquena de la defensa del Vila-real (que tenia en aquells moments Víctor Ruiz a la banda, lesionat) i es va presentar davant del porter Aréola, al qual va driblar per anotar el 0-1.

Els locals van intentar la reacció amb molt de coratge, però l'equip de Sergio González es mantenia al camp amb ordre i força ferm. Fins i tot els catalans es van acostar en més d'una acció amb perill com en una rematada del central Raíllo; el seu cop de cap va anar a fora per ben poc. Al descans es va arribar amb el mínim avantatge del RCD Espanyol que mantenia a ratlla el conjunt groguet.

A la represa, l'equip blanc-i-blau va passar uns quants minuts encongit però després del quart d'hora va tenir un parell d'ocasions molt clares: Gerard Moreno va fer una rematada a boca de canó que va rebutjar el porter local, i Víctor Álvarez va enviar la pilota dalt del travesser, tot seguit. De sentenciar, l'equip barceloní va passar a rebre l'empat, i Soldado va demostrar que és letal dins l'àrea (1-1).

Quan semblava que, com a mal menor, hi hauria un empat, altre cop Soldado va decidir amb una gran passada a Bakambu, que no va perdonar. Ell mateix va marcar el 3-1, ja en el descompte.