El davanter del Chelsea Diego Costa i el defensa del mateix equip César Azpilicueta són les principals novetats de la llista de Vicente del Bosque per als propers partits de classificació per a l'Eurocopa, el decisiu del dissabte dia 5 contra Eslovàquia a Oviedo i el del dia 8, a Skopje contra Macedònia. Del Bosque també va confiar en el porter del Manchester United David de Gea, que encara no ha debutat enguany, i en Sergio Rico, suplent al Sevilla.

En la llista de Del Bosque, de 23 jugadors, n'hi ha cinc del Barça (Piqué, Bartra, Jordi Alba, Sergio Busquets i Iniesta). Completen la llista el porter Casillas, els defenses Juanfran, Carvajal, Sergio Ramos i Bernat, els centrecampistes Koke, Isco, Cesc, Vitolo, Cazorla, Silva i Mata, que tampoc no havia estat habitual els últims dies, i els davanters Alcácer i Pedro.

Del Bosque va parlar també del canvi del calendari de la lliga, per acabar la competició abans i tenir més dies per preparar l'Eurocopa. "Era una contrarietat per a nosaltres respecte del greuge comparatiu que podíem tenir amb d'altres lligues europees del nostre entorn. Ho vaig manifestar i hem arribat a una solució".