El Torneig Interbarris fa parada aquest cap de setmana al camp de Mion Puig-Berenguer, i un total de sis equips participants. En aquest 2015 és la Pirinaica el club que rep el torneig a casa seva.

El campionat es divideix en dos dies de competició. Avui hi haurà la fase prèvia dividida en dos grups per establir els partits del tercer i el quart lloc, i la final, que es juguen demà al matí. La jornada d'aquest dissabte comença a les 16.30 (els aparellaments es poden consultar a l'agenda esportiva) amb partits de 40 minuts en segles lliguetes de tots contra tots. En el grup A hi ha el Minorisa, la Pirinaica i i l'equip del Manresa juvenil, que serà un combinat perquè demà a la tarda l'A del Centre d'Esports encetarà la temporada a la Lliga Nacional tot rebent el Cambril (16.30). Dins el grup B hi ha el Pare Ignasi Puig, el Gimnnàstic i la Balconada.

La final de consolació es jugarà a les 10 del matí de demà i el títol es decidirà des de les 11.45 amb els respectius primers dels dos grups de dissabte. El 2014 es va imposar el Gimnàstic (3-2 a la Balconada).