El Joanenc és el nou campió del trofeu Ciutat de Manresa en imposar-se a l'Avià a la tanda de penals després que el partit acabés amb el resultat de 2-2. El matx va tenir moltes alternatives i els bagencs van aconseguir empatar al darrer minut amb una acció polèmica on l'àrbitre va donar com a gol una acció on no va quedar clar que l'esfèrica hagués sobrepassat la línia de gol.

A l'inici del partit el Joanenc va avançar-se amb un gol d'Albert Criado però poc abans del descans Uri Martínez empatava. A la represa, una bona centrada de Youssef va ser rematada amb molt d'encert per davanter centre avianenc Miki López. Semblava que el partit estava controlat per l'Avià però els locals no es van rendir empatant al darrer minut