La Pirinaica i el Gimnàstic de Manresa disputaran la final del tradicional torneig Interbarris a partir de les 11.45h que enguany es disputa al camp del conjunt de la Mion i que es va dividir en dos grups, A i B. Al primer hi havia el Minorisa, El Manresa juvenil i la Pirinaica i el B estava format pel Pare Ignasi Puig, Gimnàstic de Manresa i la Balconada. Abans de la final,a les deu del matí, es jugarà el partit pel tercer i quart lloc entre el Minorisa i el PI Puig.

El primer partit de la tarda va ser el que van disputar el Minorisa i el Manresa Juvenil que va acabar amb la victòria dels primers per 1-0. Tot seguit van enfrontar-se el juvenil manresà amb la Pirinaica que va acabar amb la victòria dels vermells, que enguany jugaran a la Tercera Catalana per 1-2. El matx entre la Piri i el Minorisa havia de decidir el primer classificat i, per tant, el primer finalista i finalment el triomf va ser pels amfitrions, que van acabar imposant-se per un ajustat 1-0.

Al grup B el Gimnàstic de Manresa va mostrar una clara superioritat contra el Pare Ignasi Puig i la Balconada. El primer matx el van disputar el Gimnàstic i el Xup i va acabar amb un clar 4-1 a favor dels escapulats. El Nàstic va refermar la seva classificació per la final guanyant la Balconada per 3-0. Al darrer partit, el Xup va guanyar a la Balconada per un ajustat resultat de 2-1.