El Girona i el Llagostera van perdre rebent el gol decisiu al darrer minut contra el Numància (2-3) i el Lugo (1-0). Els de Pablo Machín van veure com el conjunt castellà els hi capgirava el resultat amb dos gols als darrers minuts. Aquino empatava de penal al minut 84 i Valcárce marcava el 2-3 al minut 90. Els gols gironins els havien marcat Mata i Lejeune.

Els d'Oriol Alsina van tenir la mateixa dissort al camp del Lugo rebent el decisiu 1-0 al temps d'afegit quan semblava que almenys podia esgarrapar un empat. Resultat que veient el partit segurament hagués estat el més just però una rematada del local Abel Molinero quan ja s'havia complert el minut 90 van deixar els tres punts a casa.

Els gironins van mostrar una clara manca de recursos en atac i només van crear perill en alguna pilota centrada a l'àrea local al tram final. Aquesta derrota, sumada a la de la primera jornada contra l'Osasuna per 0-2, confirma el mal inici de temporada de l'equip gironí. Girona i Llagostera intentaran revertir la situació la setmana vinent contra Nàstic i Alabès.