El Gimnàstic de Manresa, i com l'any passat, es va proclamar ahir

campió del Torneig Interbarris de Manresa després de superar en la final la Pirinaica (1-2) en el matx que es va disputar en el terreny de joc de la Mion. En el matx pel tercer i quart lloc, el Minorisa va ser el guanyador en derrotar per 3-0 el Pare Ignasi Puig.

La final manresana va ser molt anivellada, tal com es preveia des del principi. La Pirinaica va començar el partit amb força però va topar amb un Gimnàstic molt sòlid en l'aspecte defensiu. D'aquesta manera el partit va arribar amb un marcador de 0-0 al descans que el deixava totalment obert de cara a la represa. A la segona meitat el local Eloi marcava l'1-0 i deixava la final ben encarada per a la Pirinaica però el Gimnàstic no va abaixar els braços i va ser capaç de reaccionar al tram final de l'enfrontament. Primer va arribar l'1-1 i després Dario marcava l'1-2 que donava la victòria al conjunt del Gimnàstic Park. Al final la Pirinaica va prémer l'accelerador buscant del gol de l'empat però ja no hi va ser a temps. Tots dos equips començaran la lliga de Tercera Catalana el proper cap de setmana.