L'Atlètic de Madrid va presentar ahir quines seran les credencials per a aquesta temporada, que no s'allunyen gaire de les dels últims anys. En un partit en què, en algunes fases, va ser empès fins a l'interior de la seva àrea per un Sevilla desfermat, en va tenir prou amb una jugada afortunada a la primera part i dos xuts llunyans a las segona per endur-se els tres punts i mantenir-se en el grup capdavanter de la lliga.

El Sevilla va fer debutar Llorente, el seu últim fitxatge, però el basc va estar en tot moment ben marcat per Godín i Giménez. Oblak va haver d'intervenir a una rematada forta de Vitolo a la primera part just abans que l'Atlètic s'avancés. Una pilota llarga cap a Griezmann va ser guanyada pel francès, en lluita amb Carriço. La pilota va quedar solta a dins de l'àrea i Koke, que passava per allà, va rematar i va batre Beto.

El setge total, però, arribaria a la represa. El Sevilla va arribar a llançar fins a nou córners sobre la porteria d'Oblak, que va estar encertat en un parell de xuts llunyans. Unai Emery va intentar que Konoplianka i Gameiro fessin canviar el ritme del partit, però aquest es va acabar just en el moment en què Jackson Martínez entrava al camp. Un xut llunyà de Gabri va ser desviat per Krychowiak i la pilota va sorprendre un Beto que ja anava cap a l'altra banda. Sense temps per reaccionar, va ser Jackson Martínez qui va enganxar la pilota a la frontal de l'àrea i, amb la cama esquerra, la va col·locar lluny de l'abast del porter portuguès. L'Atlètic va sumar tres punts de manual i ara espera el Barça.