El Centre d'Esports Manresa va sumar el quart partit, i últim, de pretemporada sense guanyar, en perdre per la mínima davant un CF Igualada que ahir va ser força més constant. Tot i això, va ser un matx disputat, amb control defensiu i les ocasions de gol minses.

A la primera meitat el conjunt bagenc va estar millor. Només havien transcorregut dos minuts quan va arribar una de les ocasions més clares del partit, en què Sergi Soler es va quedar sol al segon pal després de rebre una centrada des de la dreta, però la pilota va marxar fora després de tocar el travesser. A la mitja hora de partit l'Igualada va estar a punt d'avançar-se després d'aprofitar un mal rebuig del porter local. Només dos minuts més tard, Moha va centrar des de la banda esquerra, però Vicente molt forçat no va poder fer una bona rematada, que va sortir per sobre de la porteria. Al minut 34, Sergi Soler va fer una passada llarga a Noha, però el porter va estar molt atent i en la seva sortida va ser capaç de parar els peus al davanter local. No hi va haver més ocasions clares i es va arribar al descans amb el marcador inicial.

A la segona meitat l'Igualada va estar superior. Al minut 53 Jony va fer un xut encreuat que Martí va saber desviar molt bé al fons de la xarxa per avançar el conjunt visitant en el marcador. A partir d'aquest moment els visitants se sentien molt còmodes sobre el ter-reny de joc, tot i que el Manresa va crear algunes jugades de perill. Al minut 79 el porter Felipe va aturar un xut amb molta força des de la frontal de l'àrea, i al 85 va tornar a salvar l'empat. D'aquesta manera l'Igualada va tancar la pretemporada amb una nova victòria.

Jordi Serracanta, el nou regidor d'Esports de l'Ajuntament, va fer el lliurament al capità igualadí del trofeu de festa major.