La palista urgellenca del Canoë-Kayak la Seu Núria Vilarrubla es va proclamar ahir campiona d'Europa de caiac, en la categoria sub-23, en el torneig d'aquesta categoria i júnior que s'ha fet els últims dies a Cracòvia. Vilarrubla ja havia obtingut la medalla de plata en la seva especialitat, canoa individual, en la prova que havia finalitzat dissabte.

Durant tota la competició, l'esportista urgellenca va estar en les primeres posicions, però va ser en la baixada final quan va aconseguir la primera plaça, just davant de les grans favorites, l'austríaca Viktoria Wolffhardt i la francesa Estelle Mangin. Vilarrubla va fer un recorregut net, sense penalitzacions, ni errades, i finalment va aturar el temps en 92,68 segons, un segon davant de l'austríaca. La tercera posició va recaure en la ucraïnesa Viktoria Us, que va quedar dos segons darrere de la palista del Cadí.

El Mundial al cap

Núria Vilarrubla tanca d'aquesta manera la participació en l'europeu amb el pensament posat en el Campionat del Món sènior, que s'ha de disputar al canal olímpic de Lee Valley a partir del proper 17 de setembre. Hi arriba en gran forma, després de la victòria en C1 que ja va aconseguir en l'última prova de la Copa del Món, el dia 23 passat a Pau (França).