El Manresa FS va obtenir una victòria per 1-4 al camp del Solsona en el seu segon partit de pretemporada. Els manresans, que es van desplaçar amb les baixes de Gordillo, Gerard i Tanti i amb la convocatòria del juvenil Albert, van fer un partit força treballat davant un rival inferior (els solsonins militen a Divisió d'Honor Catalana) però incòmode.

En la primera meitat del duel l'equip visitant va exercir una forta pressió i va dominar completament el joc, i això es va traduir amb un primer gol molt matiner, al primer minut de partit, de Marc Fernández. Set minuts després Isaac feia el segon, i al minut 16 Redu va fer el 0-3, un resultat amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat, les dues formacions van abaixar el nivell, però tot i això els jugadors manresans seguien generant ocasions que eren aturades pel porter local Gil, que va evitar una golejada superior dels bagencs. L'únic cop que el van superar va ser al minut 35, quan Albert va fer el quart pels visitants. Finalment, una errada defensiva del Manresa va fer que el Solsona establís el 1-4 definitiu mitjançant Roures. Ara, el proper compromís de pretemporada dels manresans serà demà a la pista de l'Abrera, un dels millors equips de Divisió d'Honor Catalana. El duel es posarà en marxa a partir de dos quarts de deu del vespre.