Es va imposar la lògica al Palau Blaugrana i un Barça Lassa reforçat amb les incorporacions de Xavi Costa, el surienc Edu Lamas i Lucas Ordóñez va superar amb claredat un Monbus Igualada al qual en aquest tram de competició pesa la càrrega de treball ordenada pel tècnic Ferran López. Els anoiencs, de tota manera, van poder controlar el conjunt local durant una bona part de l'enfrontament i van arribar al descans amb el marcador gairebé equilibrat.

El conjunt blaugrana va dominar des del principi i va aprofitar la profunditat de la seva banqueta per fer entrar tots els homes ja en els primers 25 minuts, la qual cosa va acabar cansant els igualadins. A més, al minut 14, Pablo Álvarez va aprofitar un contraatac per superar per primera vegada Elagi Deitg. El Monbus va arribar a tenir un penal a favor, però Aitor Egurrola va aturar el llançament de Sergi Pla.

A la represa, la tendència es va mantenir i l'ampostí Xavi Costa va debutar amb el seu nou equip marcant el segon gol al minut nou de joc. Egurrola va tornar a estar fi en aturar una falta directa a favor dels visitants just abans del gol fantasma de Ton Baliu, que el col·legiat únic Gerard Gorina va decidir donar com a vàlid.

Les possibilitats de capgirar el resultat, però, van durar només tres minuts, el temps que va tardar Pablo Álvarez a completar una altra contra, aquesta conduïda per Marc Gual, per anotar el tercer gol i segellar la primera victòria del Barça en la Lliga Catalana.