Fins a tres triatletes de casa nostra van obtenir medalles en el campionat d'Espanya de triatló en distància olímpica, que es va celebrar a la localitat d'Altafulla. El que va assolir una millor posició va ser Antonio Pareja (Olesa), que va ser segon en la categoria de 60/64 anys amb un temps de 2:17. Per altra banda, Vicenç Clotet (CN Minorisa) va acabar tercer entre els participants de 65/69 anys amb una marca de 2:37. Finalment, Amand Redondo (Cube) també va ser tercer en la modalitat de 45/49 anys, amb un temps de 1:49.

També van prendre part en la competició Sergi Cinca (Eix de Navàs), que va obtenir el 19è lloc entre els triatletes de 40/44 anys, Raúl Rey (Cube), que va acabar en la 62a plaça dels participants de 35/39 anys, i Nabel Kachachi (Cube), que va ser 47è en la modalitat de 40/44 anys. La prova es va haver de reduir en el tram de natació a causa de les fortes onades que va haver-hi.