El pilot del Moto Club Igualada, Armand Monleón, continua dominant amb mà de ferro el Gran Ral·li de la Xina, en el qual es va imposar en la quarta etapa, de 720,47 quilòmetres, 159 cronometrats, entre Aixa Zuoqi i Ejina Qi. Així, Monleón amplia el seu avantatge en la classificació general a 15'15'' sobre el segon, el corredor xinès Su Wen Min, i a 50'10'' respecte de Zhou Tien, que és el tercer.

El pilot anoienc, que corre per a l'equip KTM Xina RTR, va tornar a obrir pista, però aquest fet no va resultar cap impediment perquè Monleón sumés el tercer triomf en les tres especials que s'han disputat fins ara (cal recordar que una etapa es va haver de cancel·lar). La segona posició de l'etapa va ser per a Min, a 2.07, i la tercera, per a Zhao Hong, a 15.39. Després d'acabar la prova, l'igualadí va declarar que "ha estat una altra etapa positiva, ja que he hagut d'obrir pista de nou i m'he sentit molt còmode. Cada dia estic més a gust amb la moto, el seu rendiment és excepcional i això és fruit de tot el treball del meu equip. Anem molt ben coordinats i les sensacions del dia a dia són òptimes".

En l'etapa d'avui, la cinquena de la competició, els pilots hauran de recórrer un total de 774,43 km de recorregut, dels quals n'hi ha 271 de cronometrats, entre les poblacions d'Ejina Qi i Youqi, Monleón pot refermar més el domini.