El dominicà Juan José García, el jugador del CAI Saragossa que ha estat cedit a l'ICL Manresa, haurà d'estar de baixa unes quantes setmanes per la fractura en un dit que es va fer en un partit de la seva selecció en el Torneig de les Amèriques, classificatori per als Jocs Olímpics de Rio, que s'està celebrant a Mèxic.

En el partit que els dominicans van guanyar per 83-66 davant del Panamà, JJ García va fer una esmaixada, va caure malament i es va lesionar el dit polze de la mà dreta i es va haver de retirar de la pista i no va tornar a sortir més. Amb 9 punts convertits i 7 rebots capturats en 18 minuts a la pista, estava fent un partit força complet. Més tard, després que se li fessin les radiografies, es va confirmar la fractura del dit.

Juan José García no va prendre part en el partit de la seva selecció contra l'Uruguai d'ahir a la tarda. Des del departament de premsa de la federació dominicana es va informar que el jugador tornava a casa per encetar el tractament de recuperació. El Bàsquet Manresa no ha comunicat quan es preveu l'arribada del jugador.