En el primer partit amistós de la seva preparació, el Manresa RC es va enfrontar al Cornellà amb un duel que es va jugar en tres parts de vint-i-cinc minuts. El resultat a la fi del matx va ser de 42-15 per als jugadors manresans.

El Cornellà va aconseguir fer la primera marca del partit al cap de pocs minuts de l'inici, però els locals es van refer gràcies al joc a la mà. Van capgirar el resultat i, en la segona part, el Manresa RC va continuar al davant amb tres marques més i no va deixar anotar el seu adversari. Va finalitzar aquest segon període amb un 32-5.

En la tercera i darrera part, els locals es van trobar un Cornellà que va enfortir el seu joc d'atac i va sumar dos assajos més. L'equip del Congost es va haver d'esforçar en la defensa i, finalment, va poder ser capaç de recuperar la possessió de la pilota oval; dues marques més de l'equip de casa van posar aquest 42-15 definitiu per als manresans, que van començar a posar-se en forma per a la pretemporada.