L'igualadí Armand Monleón va acabar segon en la cinquena etapa de la Xina Silk Road Rally 2015, i continua líder de la prova amb un marge d'11 minuts i 30 segons respecte del segon classificat, Su Wen Min. El pilot del Moto Club Igualada va ser l'encarregat d'obrir pista per tercera jornada consecutiva, en una etapa amb 774,43 quilòmetres, 271,73 dels quals, cronometrats (l'especial més llarga del ral·li), entre les localitats d'Ejina Qi i Alax Youqi.

La prova d'ahir, a banda de ser la més llarga, va estar marcada per complicades condicions meteorològiques, amb fortes pluges i unes temperatures molt baixes. Després d'obrir la pista durant gran part del tram cronometrat, Monleón va ser atrapat per Su Wen Min, que va sortir darrere seu. Junts van recórrer la resta de l'especial fins que, a cinc quilòmetres per al final, a Monleón se li va parar el GPS a causa de la pluja. Aleshores, va cedir 2 minuts i 22 segons respecte al xinès, guanyador de l'etapa d'ahir. El pilot anoienc de KTM continua dominant el ral·li, en què acumula quilòmetres de preparació per al Dakar.